Icona emailIcona maps

Icona Gestió residus

Gestió integral de residus > D’ Hosteleria

A través del reciclatge d’olis vegetals utilitzats, Transpal contribueix a la reducció dels desfets de residus i la contaminació de les aigües. L’utilizació dels olis vegetals per a la producció de biodièsel es una mesura eficaç per a lluitar contra el canvi climatic reduint les emissions de CO2 a la atmosfera.

El sistema de recollida que Transpal es dirigeix a les empreses del sector de l’hosteleria on en la seva producció s’utilitza oli vegetal, inclou:

  • Estudi de les necessitats del client
  • Subministre de bidons intercanviables de 50 l.
  • Recollida del oli
  • Albarà d’entrega i certificats

Els olis recolits a les instal•lacions dels clients són transportats a les nostres plantes, on es realitza el transvassament i emmagatzematge en diposits de gran capacitat per a al seu posterior transport a refineries per a la transformació de BIODIESEL.

* Empresa autoritzada per l´Agència Catalana de Residus amb el codi T-1334

Endavant
Endarrere

Nom titol

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

 

© TRANSPAL     Pol?gono industrial La Pedrosa, s/n     08783 Masquefa (Barcelona)     Telf. 93 772 72 14     Fax. 93 772 66 99
Poítica de privacitat            

Disseny i desenvolupament: aTotArreu.com